Een stukje geschiedenis

In maart 1999 is fysiotherapiepraktijk van Doorn gestart aan de Slochterenlaan te Bussum. Na drie jaar werd de behoefte aan een eigen plek met daarbij een fitnessruimte groot en vonden wij een nieuwe praktijkruimte aan de Vondellaan 67 in Bussum.

Ons pand

Bij binnenkomst kom je in een gezellige wachtruimte met grote leestafel. Het is niet de bedoeling dat we de patiënten lang laten wachten, maar als je toch even moet wachten, mag dat best aangenaam zijn.

Verder zijn er op de begane grond 5 ruime behandelkamers, toiletten en een keuken voor privégebruik. Op de eerste verdieping is een grote oefenzaal ingericht met fitness- en cardioapparatuur en allerlei oefenmateriaal. Op de tweede verdieping is nog een behandelruimte.

Personele bezetting

Momenteel werken er 5 fysiotherapeuten voor fysiotherapiepraktijk van Doorn( Zie: "Wie zijn wij"). Achter de receptie werkt iedere ochtend onze collega Karin Holtrigter van 08:30 tot 12:30. Daarnaast werken collega Hans ter Keurs, Acupuncturist Kris Oosting (praktijk Longfeng) en massagetherapeute / natuurgeneeskundige Lindeke Mast ook in ons pand.
kijk onder "links" voor hun webadressen

Fysiotherapiepraktijk van Doorn biedt een ruim aanbod op het gebied van behandeling en begeleiding van fysieke klachten. Op welk niveau u ook functioneert, wij bieden u persoonlijke zorg en begeleiding tesamen met een kwalitatief hoogstaande behandeling. Op deze site vindt u uitgebreide informatie.

image