Alle in onze praktijk werkzame fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF en voldoen aan de voorwaarden voor registratie die door deze beroepsvereniging zijn gesteld.

Ons Team

Claudi van Doorn

Claudi van Doorn

Claudi van Doorn is afgestudeerd als fysiotherapeut in 1988 en als manueeltherapeut in 2003. In juni 2012 behaalde hij zijn master in de manuele therapie. Verder is hij sportfysiotherapeut en revalidatietrainer in de sport. Claudi is een actief sporter. Als ex-basketballer houdt hij zijn conditie op peil met hardlopen, mountainbiken, racefietsen, squash en in de winter skiën.

 

 

Marjon van Doorn

Marjon van Doorn

Marjon van Doorn is afgestudeerd als fysiotherapeut in 1987. Zij werkte jarenlang in de revalidatie met zowel neurologische als orthopedische patiënten. In 2003 maakte zij de overstap naar de praktijk om samen te werken met haar man in hun eigen praktijk. Marjon volgde na de opleiding fysiotherapie de opleidingen NDT (neuro development treatment), bedrijfsfysiotherapie en medische training therapie. In juni 2012 heeft zij de opleiding master in de manuele therapie afgerond. Naast fysiotherapie geeft zij veel trainingen op het gebied van houding- en beweging tijdens het werk en is zij aerobicsinstructrice. Marjon sport ook graag en doet aan hardlopen, racefietsen, aerobics en fitness. Ook staat zij in de winter graag op de lange latten.

 

 

Jan Willem Krijnen

Jan Willem Krijnen

JanWillem is gefascineerd door de mens in beweging en het effect van bewegen op mensen. Na de opleiding sportmassage begon hij met de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Hij rondde deze opleiding af in augustus 2006. Hij volgde aan The International Academy of Osteopathy de module Structural Manipulations and Soft Tissue Techniques als aanvulling op de fysiotherapeutische opleiding. Hij volgt regelmatig cursussen om de vakbekwaamheid en -kennis op peil te houden en uit te breiden.

 

 

Martijn de Roon

Martijn de Roon

“Martijn is in 2011 aan de Hogeschool van Utrecht afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2013 werkzaam in onze praktijk. Na zijn fysiotherapieopleiding heeft hij in 2012 zijn person trainer opleiding gehaald en in 2014 afgestudeerd als master in de fysiotherapiewetenschap. Naast het werk als fysiotherapeut houdt hij zich ook enkele dagen in de week in het UMC Utrecht bezig met onderzoek naar oncologie en orthopedie. Wandklimmen, snowboarden, zaal- en veldvoetbal en hardlopen zijn de vrijetijdsbestedingen van deze sportieve collega”

 

 

Nanda Gerlach

Nanda Gerlach

Nanda is fysiotherapeut en personal trainer en heeft als specialisatie bindweefselmassage. Nanda werkt op dinsdag en vrijdag in onze praktijk. Daarnaast runt zij haar eigen sportschool in Blaricum.

 

 

Karin Holtrigter

Karin Holtrigter

Karin is onze receptioniste en telefoniste en is dagelijks aanwezig van 8.30-12.30 uur voor het maken van afspraken.