Een stukje geschiedenis


In maart 1999 is fysiotherapiepraktijk van Doorn gestart aan de Slochterenlaan te Bussum. Na drie jaar werd de behoefte aan een eigen plek met daarbij een fitnessruimte groot en vonden wij een nieuwe praktijkruimte aan de Vondellaan 67 in Bussum. Inmiddels is onze praktijk eind 2018 grondig verbouwd en gemoderniseerd.

Ons pand


Bij binnenkomst komt u in een gezellige wachtruimte met informatiescherm. Er zijn 3 moderne  behandelkamers, waarvan één is ingericht voor revalidatietraining.
Achterin de hal is de werkplek van Karin (onze secretaresse) en daar vindt u ook  het toilet. Op het  informatiebord aldaar de  aanwezigheid van de therapeuten en de kamerindeling.
Hier kunt u de vereiste parkeervergunning krijgen. Noodzakelijk van maandag t/m zaterdag tussen 9.00-18.00 uur.

Personele bezetting


Momenteel werken er 4 fysiotherapeuten voor fysiotherapiepraktijk van Doorn( Zie: "Wie zijn wij"). Achter de receptie werkt iedere ochtend onze collega Karin Holtrigter van 08:30 tot 12:30. Daarnaast werken de volgende collega’s in ons pand: Jeannine Duijs (medisch pedicure) op woensdag. Bel voor afspraak: 06 4855 0301. En Gerwin van de Veen (orthomoleculair therapeut) op vrijdag. Bel voor afspraak:  06 22 54 53 05 of www.bodyswitch.nl
kijk onder "links" voor hun webadressen >>


Fysiotherapiepraktijk van Doorn biedt een ruim aanbod op het gebied van behandeling en begeleiding van fysieke klachten. Op welk niveau u ook functioneert, wij bieden u persoonlijke zorg en begeleiding tesamen met een kwalitatief hoogstaande behandeling. Op deze site vindt u uitgebreide informatie.