Claudi van Doorn

Claudi van Doorn

Claudi van Doorn is afgestudeerd als fysiotherapeut in 1988 en als manueeltherapeut in 2003. In juni 2012 behaalde hij zijn master in de manuele therapie. Verder is hij sportfysiotherapeut en revalidatietrainer in de sport. Claudi is een actief sporter. Als ex-basketballer houdt hij zijn conditie op peil met hardlopen, mountainbiken, racefietsen, squash en in de winter skiën.
Marjon van Doorn

Marjon van Doorn

Marjon van Doorn is afgestudeerd als fysiotherapeut in 1987. Zij werkte jarenlang in de revalidatie met zowel neurologische als orthopedische patiënten. In 2003 maakte zij de overstap naar de praktijk om samen te werken met haar man in hun eigen praktijk. Marjon volgde na de opleiding fysiotherapie de opleidingen NDT (neuro development treatment), bedrijfsfysiotherapie en medische training therapie. In juni 2012 heeft zij de opleiding master in de manuele therapie afgerond. Naast fysiotherapie geeft zij veel trainingen op het gebied van houding- en beweging tijdens het werk en is zij aerobicsinstructrice. Marjon sport ook graag en doet aan hardlopen, racefietsen, aerobics en fitness. Ook staat zij in de winter graag op de lange latten.
Jan Willem Krijnen

Jan Willem Krijnen

JanWillem is gefascineerd door de mens in beweging en het effect van bewegen op mensen. Na de opleiding sportmassage begon hij met de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Hij rondde deze opleiding af in augustus 2006. Hij volgde aan The International Academy of Osteopathy de module Structural Manipulations and Soft Tissue Techniques als aanvulling op de fysiotherapeutische opleiding. Hij volgt regelmatig cursussen om de vakbekwaamheid en -kennis op peil te houden en uit te breiden.
Marjolein Kuijt

Marjolein Kuijt

Marjolein Kuijt, is werkzaam als algemeen fysiotherapeute binnen onze praktijk. Tevens is zij expert op het gebied van valpreventie, eigenaar van Valpreventie Het Gooi en hoofddocent bij VeiligheidNL. Marjolein behandelt ouderen met een valrisico en geeft door het hele land valpreventietrainingen aan zorgverleners en vrijwilligers.
Karin Holtrigter

Karin Holtrigter

Karin is onze receptioniste en telefoniste en is dagelijks aanwezig van 8.30-12.30 uur voor het maken van afspraken.